August lookfantastic beautybox

I denne måneds lookfantastic box var temaet Best of british. Så boxen var fyldt med prøver fra britiske mærker. Personligt synes jeg måske at boksen var lidt kedelig den her måned, da jeg i hvert fald har fået indtrykket af at det kun er prøver man har fået i denne omgang og så synes jeg heller ikke at det er de mest interessante ting desværre :/ Men må give ros for selve boxen, da jeg altid synes de er så flotte!

Lookfantastic beautyboxen kan bestilles lige her!

REN flash deffence anti-pollution mist Dette er en ansigts mist, som beskytter huden mod miljømæssig stress. Den hjælper huden med at have en naturlig glød lige meget hvor i verden man er.

RENU lip and eye active lift Dette produkt er månedens editor's pick og må sige at det er noget jeg glæder mig til at prøve. Dette er en øjen- og læbecreme, som hjælper med at stimulere hudens collagen. Det hjælper samtidigt også mod mørke rander under øjnene. Det er uden parfume og parabener, så det er nænsomt på huden.

Bloom and Blossom rejuvenating facial spritz En ansigtsspray som er god til huden, hvis den lige har brug for en opfriskning. Den hjælper med at reducere fine linjer, rynker og mørke rander. En lækker spray at have med i taske til varme sommerdage.

Percy and Reed wonder balm Dette er et produkt til håret. Det er en slags base til håret inden man kommer styling produkter i, og gør at frisuren holder længere. Et spændende som snart skal testes.

Balance me congested skin serum Dette er en spot treatment, som naturligt hjælper mod rødme uden at bruge hårde kemikalier. Huden vil virke beroliget og uden irritation. Den passer til alder hudtyper, både olierede og sarte.

Bee good vanilla and honey lip balm Den går ind og plejer ødelagte læber ved hjælp af britisk bivoks og borage olie. Den har en sød duft af vanilje og honning som er perfekt at bruge i sommermånederne. (Full size)

Noget jeg synes mangler ved lookfantastics beautybox er en prisliste. jeg synes det er rart at vide hvad de forskellige ting koster uden, at jeg behøver at gå ind på deres hjemmeside for at lede.

Dette indlæg indeholder affiliate links!

Synes godt om