Beauty Julegaver

Hey guys!
Jeg skrev i et tidligere indlæg, at jeg ville vise hvad jeg har fået i julegave🎁
Jeg har virkelig fået nogle lækre gaver i år både beauty ting og almindelige hverdags ting👏🏼

Fra mit arbejde hos Hasseris Skin Lounge var jeg så heldig at få den her lækre Sensai Parfume. Jeg fik den i en limited edition boks hvor man både fik en stor 50 ml og en lille 15 ml parfume med👏🏼 Den er bare så lækker!!
Udover parfumen fik jeg også Sensai Silk Softening Lotion. Det er en lotion til ansigtet, som er flydende som vand. Den skal på huden efter rens og før ens creme. Den giver masser af fugt til huden.

Af min storesøster fik jeg en ansigts creme og maske fra mærket Jou Jou Copenhagen. Har ikke hørt om mærket før, så er lidt spændt på at prøve det ☺️ Jou Jou Copenhagen har ingen parfume, parabener eller unødvendige tilsætningsstoffer i deres produkter.

Bronzeren fra Nilens Jord, fik jeg også af min storesøster og har virkelig brugt den nonstop siden😁

Af min lillesøster fik jeg 2 Liqued lipsticks fra NYX, men dem valgte jeg at få byttet, da farverne var for mørke til mig. Jeg fik dem så istedet byttet dem til denne lækre læbestift fra YSL. Det er deres Rouge Volupté Shine i farven 9 Nude In Private✨Er helt vild med den!!

Af min kærestes forældre var jeg så heldig at få Bobbi Browns makeup manual, hvilket var mega fedt, da jeg længe har ønsket mig den😉


Udover disse lækre beauty gaver fik jeg også masser af smykker, trænings tights, en Tefal Snack Collection og så den fine blå vase som i kan se i baggrunden😉

Synes godt om