Farvning af bryn

Her får i en lille guide til hvordan man nemt selv kan farve sine bryn. Det i skal bruge er: Creme (Den blå nivea er god) Refectocil oxidant Et lille glas til at blande farven i. Pensel til cremen. Rosentræspind til at påføre farven. Refectocil farve. (Jeg har brugt natur brun + graphit) Opvredet vatrundeller Kleenex. Engangshandsker.

Her har jeg blandet farven: 2 cm naturbrun, 1 cm graphit og 10 dråber oxidant. Graphit blandes i for at farven ikke skal trække nogle røde toner op.

Det er en god ide, hvis man ikke har prøvet det før, at smøre creme rundt om brynet, da huden så ikke bliver farvet.

Når man så skal til at påføre farven start så med at farve den yderste del af brynet, altså fra midten af og ud, gentag på det andet bryn. Når det så er farvet kan du påføre farven på den første del af brynet, altså fra starten af brynet til midten. Gentag på det andet. Så er hele brynet farvet og du lader det sidde på indtil den ønskede effekt. Farven kan sidde på fra 1-10 min, men det er en god idé at tjekke undervejs. Lige tag lidt af farven på den første del af brynet, hvis du ikke synes den har fået nok farve kommes det bare på igen.

Jeg har haft mit til at sidde på i 3-4 min, da jeg ikke vil have for mørke bryn.

Husk dog altid at læse indholdssedlerne/brugsanvisningen på pakkerne.

Synes godt om