Foundation Collection

Jeg har før vist jer mine single øjenskygger, men i dag er det foundations vi kigger på😁

Jeg er altid på jagt efter en ny god foundation også selvom jeg har en del🙈

IsaDora Cover up Foundation & concealer
Jeg har set en masse gode anmeldelser af denne foundation på youtube, så var nødt til at prøve den. Jeg har købt min i farven 60 light cover.
Den lægger flot på huden og dækker godt👍🏼

IsaDora Nude Cushion Foundation
Jeg har skrevet om denne foundation nogle gange, da jeg elsker den! Den giver et flot naturlig look og har en let/medium dækkeevne.
Min er i farven 10 Nude Porcelain.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless
Denne her er også en af mine favoritter! Den har en mat finish, som er godt til mig☺️ Jeg har min i farven 105 natural ivory.

Maybelline Fit Me Foundation
En let foundation som jeg tror er bedst til lidt tør hud. Den har en måske lidt for dewy finish til mig, men den virker let på huden.
Har den i to farver nr. 115 og 120.

Ex1 Invisiwear Liqued Foundation
Jeg kan virkelig godt lide den her foundations finish, men har lidt svært ved at bruge dem nu, da de er for mørke. Man skal også være opmærksom på at de oxiderer og så bliver de jo endnu mørkere desværre 😕
Jeg har også den i to farver F100 og F200.

Rimmel BB Cream matte
Endnu en matte foundation, dette er dog en bb cream, så den har en lettere dækkeevne. Min er i farven light.

Rimmel Stay Matte Liqued Mousse foundation
Denne foundation er lidt anderledes, da det er en tyk mousse. Den kan godt være lidt svær at blende ud og lidt rækker langt! Den kan måske godt føles lidt tung på huden. Har den i farven 100 ivory.

Rimmel Match Perfection
Dette er nok den nyeste til samlingen. Den var meget billig inde på Luxplus, så tænkte at jeg ville prøve den. Har købt den i farven 010 Light Porcelain.

Bourjois Healthy Mix Foundation
Dette er virkelig også en af mine ynglings! Men den er desværre for mørk til mig😞 Den giver virkelig den flotteste hud! Min er i farven light beige.

ELF Moisturizing Foundation Stick
Bryder mig ikke så meget om den her og har heller ikke brugt den så meget. Synes den virker meget tyk på huden. Min er i farven natural.

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ cream
Elsker den! Den virker meget let på huden, selvom den er full coverage. Huden ser bare naturlig sund ud. Jeg har den i farven light.

Synes godt om