Goodiebox - August

Så kom den fantastiske Goodiebox for august måned og må sige at den er virkelig fantastisk!! I denne måned var det en special edition box, som var lavet i samarbejde med Blogly. Blogly er en blogger platform, som er startet af Mascha Vang. Nå, men temaet er, at 5 bloggere fra Blogly har valgt hver deres favorit som skulle med i denne måneds box.

Wet Brush Aquavent Paddle Hairbrush 199,95 kr (Full size) Denne børste er valgt af Mascha Vang og jeg må sige at selvom det bare er en børste, så er den fantastisk! Den glider igennem ens hår og den er en fantastisk knudeløser.

The Body Shop Honey Bronze Tint Face Gel 155 kr (Full size) Denne favorit er valgt af Julie Berthelsen. Jeg har ikke lige fået prøvet den endnu, men regner stærkt med at den snart bliver tages i brug. Den skulle opfriske huden og give den en let sommer glød. Jeg er i hvert fald spændt på at prøve den!

Benefit They're Real! Tinted Primer 210 kr (prøve) Det er Signe Eflund's favorit. Det er en tinted primer for vipperne. Den forlænger mascaraens levetid, samt booster længden. Den er vandfast og går samtidigt ind at plejer dine vipper med provitamin B5.

Clean Eau De Parfum Rain 395 kr for 30 ml. (prøve) Cecilie Lind har valgt denne parfume som sin favorit, og det kan jeg virkelig godt forstå! Den dufter vildt godt! Den har en frisk duft, som man ikke bliver træt af. Mærket clean er også 100 % parabenefri, samt alt hvad der hedder kunstige farvestoffer og sulfater.

Balance Me Super Moistrurizing Hand Cream 99 kr (Full size) Denne håndcreme er Anne Mette Voss's favorit, må indrømme at jeg godt kunne have været denne foruden, da jeg har så mange håndcremer i forvejen. Dog har jeg ikke prøvet den her endnu og den må da kunne et eller andet, eftersom at den har vundet 3 Beauty Awards.

Synes godt om