Goodiebox - September

Så har jeg fået september boksen ind ad døren og sikke nogle lækkerier!
Månedens tema er Get your glow on. Der er sat fokus på at huden skal beholde sommerens glød, samt plejes.
Boksen kan bestilles lige her og koster kun 159 kr. Elsker den her slags selvforkælelse, hvor man samtidigt bliver glædeligt overrasket over at se hvilke produkter der er med.

Lord & Berry Line/Shade (Mini)
Sort eyeliner, som kan bruges både på den våde kant ved øjet, men også under/over øjet. Den er langtidsholdbar og vandfast.

Human + Kind Deep Cleansing Cloth (prøve)
Dette er en dybderensende 2-i-1 klud, som både fjerne makeup skånsomt, eksfolierer huden, samt stimulerer hudens blodcirkulation. Den skal gøres våd med varmt vand og brug den med en rens. Kluden kan genbruges, den skal bare vaskes ved 40 grader.

Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser (prøve)
Denne rens fjerne makeup og snavs uden at fjerne hudens naturlige olier. Den er baseret på 99% naturlige ingredienser bl.a. aloe vera og hybenolie.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion (prøve)
Dette er en selvbruner lotion, som skal påføres med en handske. Den giver huden en flot sommerglød, samtidig med at den fugter huden. Vita Liberata bruger kun certificerede økologiske produkter, så den indeholde hverken parfume, alkohol eller parabener.

Manna Kadar Radiance Bronzer & Highlighter Duo (Full size 140 kr)
Dette amerikanske mærke har premiere på det danske marked. Det er en lille fiks ting, som både kan bruges som bronzer og highlight, men de kan også bruges som super flotte øjenskygger. De er både parabenfri og allergitestet.

Naobay Oxygenating Cream Moisturizer (full size 209 kr)
I denne creme kan man både finde avocado og olivenolie, som er med til at gå ind og fugte huden. Den trænger hurtigt ind i huden og er med til at styrke hudens elasticitet.

Nåh ja, så er mit billede også med i denne månedsbox. Det er billedet oppe i højre hjørne.
Jeg synes det er så fedt hehe!

Synes godt om