Hudpleje - Ziaja

Jeg er ligeså stille begyndt at have brugt mine hudpleje produkter op fra Phytomer. Må sige at de har virkelig været med til at gøre min hud sundere, den er i hvertfald slet ikke så dehydreret mere, hvilket er godt.
Denne gang tænkte jeg at jeg ville prøve et andet mærke og et billigere mærke.
Ziaja er et mærke jeg har hørt virkelig godt om fra Pudderdåserne og Cecilia Fra Nordic beauty secret.

Jeg har købt en masse produkter fra deres serie til olieret/kombineret hud og jeg glæder mig til at komme ordentlig i gang med dem.


Cucumber Line - Cleansing Milk 38 kr.
Var lige ved at løbe tør for min makeup fjerner, så derfor bestilte jeg denne hjem. Denne rense milk indeholder ekstrakt fra agurken cucumis sativus, som er rig på sulfater og mineraler. Den går ind og fjerner makeuppen samtidig med at den fugter hud.

Manuka Tree line - Normalizing cleansing gel 38 kr
En rensegele, som effektivt og blidt går ind og renser huden. Den fjerner overskydende fedtstoffer, lindre irritation og blødgøre overhuden. Den indeholder ikke sæbe, hvilket er godt, da det går ind og forstyrre huden normale PH-værdi.

Manuka Tree Line - Astringent face toner 29 kr.
Denne toner går ind og renser yderligere, samt fuldender fjernelsen af makeuppen. Den skulle være med til at reducere forstørrede porer, samt lindre udbrud af uren hud. Den indeholder organisk syre, som blidt eksfolierer huden.

Manuka Tree Line - Normalizing day cream 48 kr.
En dagcreme, som går ind og reducere symptomerne forbundet med akne, samt regulerer talgkirtlernes aktivitet. Den virker beroligende og skulle gerne gå ind og formindske synligheden af hudorme, samt reducere dannelsen af nye. Den har en matterende effekt og går ind og fugter huden og at føles fedtet på huden. Cremen har solfaktor 10 i sig.

Manuka Tree Line - Gently exfoliating night cream 48 kr.
Denne natcreme regenerer og eksfolierer huden uden at irritere. Den reducerer udbrud og går ind og lysner misfarvninger i huden forårsaget af solen eller inflammation. Den skulle også gå ind at reducere størrelsen på hudorme, porer og urenheder.

Sensitive Skin Line - Enzyme peeling 38 kr.
En peeling som går ind og peeler huden ved hjælp af enzymer. Det vil sige at der ikke er små korn i ligesom en normal peeling. Denne er med til at udglatte, samt forfine hudoverfladen. Denne her linje er til sensitiv hud, så der er ingen parfume i.

Så havde de også lagt en masse små prøver til. Der var to prøver på Men duo concept moisturising soothing cream. To prøver på cocoa butter cream, som er til tør/normal hud. Til sidst en prøve på natural olive cream, som jeg tror er til kroppen.

Det er nogle super lækre produkter, som jeg ikke kan sige så meget om endnu, da det kun er to dage siden jeg modtog det. Men indtil videre dufter de godt og de har ikke slået mig ud.

Synes godt om