Hudpleje rutine og produkter.

Efter jeg har været i praktik ved en kosmetiker ændrede min hudpleje rutine sig. Førhen har jeg ikke haft en samlet serie eller holdt mig til et produkt. Men efter jeg har været i praktik, besluttede jeg mig for at investere i lidt dyrere, men bedre produkter. Jeg valgte at prøve hudpleje mærket Phytomer.

[caption id="attachment_108" align="aligncenter" width="303"]
Phytomer oligopur purifying cleansing gel. Phytomer oligomarine flawless skin tonic.[/caption]

Hver aften renser jeg mit ansigt af i Phytomers cleansing gel. Det gør jeg 2 gange, fordi det første lag renser makeuppen af og det andet lag går ligesom ind og plejer eller gør det den skal. Efter jeg har renset mit ansigt af, bruger jeg denne skin tonic.

[caption id="attachment_109" align="aligncenter" width="333"]
Phytomer souffle marin energizing oxygenating serum. Phytomer oligopur hydra-matifying control cream.[/caption]

Efter skin tonicen bruger jeg en serum, der ligesom går ind og hjælper på det problem man nu har. Den "finder" på en måde selv ud af hvad huden har brug for. For mit vedkommende er det kontrollerer/finde den rigtige balance af min talg produktion. Efter det kommer jeg en creme på, som hjælper med at gøre huden mat (shine control), men som stadig plejer og går ind og giver noget fugt til min hud.

[caption id="attachment_110" align="aligncenter" width="359"]
Phytomer resurfacing peel. Phytomer oligopur shine control purifying mask.[/caption]

1-2 gange i ugen bruger jeg også en peeling og en maske på min hud. Der bruger jeg denne som er en mekanisk peeling, som har nogle små fine korn i sig. Masken jeg bruger er talg regulerende ligesom de andre produkter.

Jeg gør det samme om morgenen, bortset fra jeg kun vasker mit ansigt en gang. De produkter jeg bruger fokuserer især på klassisk/kombineret hud, da min hud er meget fedtet i t-zonerne, men samtidig også meget dehydreret andre steder.

Synes godt om