Mine ynglings produkter for tiden!

Jeg har rigtig meget makeup, så derfor kan det være svært at bruge det hele lige meget. Men her får i lige et indlæg om mine ynglings produkter her for tiden.

Den første ting er Nyx highlight & contour pro palette. En super lækker contour palette i pudder form, som har alle de nødvendige farver! De er super pigmenterede og nemme at blende ud. En god palette til "nybegyndere".

Så har vi min Kat Von D shade & light eye palette. Det er virkelig min holy grail for tiden!! Jeg elsker den virkelig! De matte farver er bare så flotte, pigmenterede og så blender de ud som en drøm! Hvis i vil have en god basic palette kan jeg helt klart anbefale den!

Min ynglings hightlight for tiden er Bobbi Brown Highligting powder i farven pink glow. Mega flot og lækker lidt rosa farvet hightlight, som giver et smukt skær!

Denne concealer må nok være min ultimative favorit. Urban decays naked skin concealer. Virkelig lækker og let konsistens, som føles fantastisk på huden!

Denne brynpen er købt på Ebay og den er fra korea. Er overrasket over hvor god den er i forhold til prisen! Den er fra et mærke der hedder It's skin babyface natural eyebrow.

Det sidste produkt for denne gang er denne mascara fra mærket Sensai. Mascaraen hedder Sensai 38 grader. Den er lidt speciel for den opløses nemlig først ved 38 grader, så den er altså både tåre, sved og vandafvisende. Den kan dog tages af ved at have en makeup fjerner med olie i sig. Den har en lille fin børste, som gør det super nemt at komme helt ind i øjenkrogen eller på de nederste vipper. Efter min mening en god mascara!

  • Blandet

Synes godt om