My look for a competition

Linda Hallberg som jeg har skrevet om før, er virkelig en af mine ynglings YouTubere. Nu kommer hun snart ud med sit eget makeup brand! Jeg glæder mig så sindssygt meget til af se det!! Hendes brand hedder LHcosmetics og deres vision/koncept med brandet er, at der som sådan ikke er nogle regler i makeup. Man skal lave sine egne regler. Selvom man ikke har så mange produkter, så kan man stadig være kreativ med de få produkter man nu har.

De har lige nu en konkurrence kørende, hvor man kan vinde en PR pakke med deres ynglings produkter derfra, hvilket jeg jo selvfølgelig gerne vil have fingrene i. Det man skal gøre er at lave en makeup, som er inspireret af deres koncept med at man skal lave sine egne regler.

Så det har jeg gjort. Jeg har lavet et meget anderledes look, som er vildt og totalt out of my comfort zone.

Jeg valgte at bruge min Wet'n Wild palette med sådan en mørk holygraphic farve på hele mit øjenlåg, altså helt op til brynets kant. På mine læber brugte jeg først min Lord&Berry sorte eyeliner, da jeg ikke har en sort læbestift. Derefter valgte jeg er bruge en glimmer øjenskygge fra min Urban Decay Moondust palette ovenpå.
Det blev noget af et vildt look, men et cool et af slagsen.
Ny krydser jeg så bare fingre for at jeg bliver en af de heldige, selvom jeg kan se at der mange der har lavet de fedeste looks!!!

Synes godt om