New in

Jeg har været ude at shoppe lidt :) Jeg var både i Matas og i Normal. I Matas havde jeg planlagt at jeg ville købe en farvet eyeliner fra NYX. Jeg vidste ikke hvilken farve, men valgt så denne flotte lilla farve, tænkte at man kunne lave noget fedt makeup sammen med den :)
Så havde de også fået fyldt op i deres Lingerie liquid lipstics, så der fandt jeg denne flotte farve, som hedder Embellishment. En super flot lidt mørkere farve, som passer perfekt ind i foråret.
I Normal havde jeg kun planlagt at jeg skulle kigge, men så faldt jeg over at de har fået Wet'n Wild makeup! Jeg så denne øjenskygge palette og var solgt lige med det samme :) Er helt vild med den grønne farve deri! Tror at navnet på paletten er Comfort Zone, men er ikke helt sikker.

Mangler stadig at bruge 2 øjenskygger fra Urban Decay's Moondust palette og der kommer nok indlæg op omkring dem de næste par dage :) I dag skal jeg bare ikke have det helt store på, da jeg skal løbe halvmarathon til Run To The Beat i Struer. Kryds fingre for mig, for det får jeg desværre nok brug for ;) Følg mig på Instagram Facebook Bloglovin

Synes godt om