Nye produkter

Idag kommer der et lidt sent indlæg. Har min lillesøster på besøg og vi har været ude at shoppe lidt, så har desværre ikke haft tid før nu :) Men vi var nærmest i alle butikker idag, så jeg kom jo til at købe lidt. Vi var i normal, hvor jeg så at de havde fået en ny foundation stick og øjenskygger fra mærket W7. Jeg ved godt at det er et billigt mærke, men synes nu at meget af det fungerer helt fint, selvom prisen er så lav ;) I Matas købte jeg nogle nye vipper, en gel liner fra maybelline og en lipgloss.

Jeg købte denne W7 speed cover foundation, da jeg tænkte at jeg ville prøve at bruge den til contour farver. Så må jeg se om den holder og om den kan blendes ordentlig ud.

Købte den her øjenskygge palette, som hedder W7 the naughty nine i farven mid summer nights. Det er lidt svært at så på billedet, men den har sådan nogle flotte lilla/blomme farvede nuancer. Super flot!

Købte også den flotte gloss fra loreal. Den hedder xtreme resist i farven 507 resist me. Den har sådan en flot brunlig/klar gloss med glimmer. Super lækker og flot!

Synes godt om