Nyt lækkert månedsabonnoment!

Er i klar til at høre om en helt ny månedlig selvforkælelse! Dette er den nye Celesti bag. Hvis nogle kender det amerikanske Ipsy bag, så minder det lidt om det. Det er altså et månedligt abonnement, hvor man for en lækker pakke med posten. I stedet for en boks, får man så her en lille fed toilettaske fyldt med godter.
Jeg har længe fulgt deres start på de sociale medier og har virkelig ventet på at de ville åbne for tilmeldingerne.
Det der er lidt specielt ved denne er, at man går ind og svarer på en masse spørgsmål om, hvad man helst vil have i den. Om det er makeup, hudpleje, hårpleje osv. og så sammensætter de en taske ud fra det. Det koster kun 159 kr i måneden, hvilket er en super pris! Fordi der er virkelig nogle lækre mærker imellem!

Her kan i så se, hvad der er i min. Det kom i denne fine lille taske med et cool lilla mønster på, som jeg gætter er denne måneds tema, da der på kortet også står Ultra Violet.

NYX Jumbo Eye Pencil 60 kr. (Full size)
Den første ting er denne jumbo blyant fra NYX. Jeg har fået min i farven yogurt, som er sådan en flot lys rosa farve med shimmer.

Eos lipbalm 59 kr. (Full size)
Så har jeg fået en af de lækre Eos læbepomader. Er ikke helt sikker på hvilken duft min har, men den dufter sindssygt godt!

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion 5 ml. 95 kr. (Full size/travel size)
Jeg har faktisk længe gerne ville have denne primer fra Urban Decay og nu har jeg fået den! Helt fantastisk. Det er en øjenskygge primer, som får ens øjenskygger til at holde længere.

Bbröwbar Brow Definer 142 kr. (Full size)
En lækker tynd bryn blyant, som kan tegne helt tynde hår. Jeg har fået min i farven Indian chocolate, som jeg tror passer meget godt til mine bryn.

Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor. (Sample)
En slags hårkur, som skulle være godt til skadet hår. Den skal bare i håndklædetørt hår og sidde i 5 min, hvorefter man bare skal skylle håret igennem igen.

Jeg synes det har været nogle super lækre produkter. Man har fået produkter for 356 kr, hvilket jeg synes er meget godt, når man jo kun giver 159 kr. Jeg glæder mig i hvert fald til at få min næste!

Synes godt om