Online shopping - Yves Rocher

[caption id="attachment_141" align="aligncenter" width="676"]
1. Cushion foundation 2. Løst pudder 3. Foundation 4. Highlight 5. Læbestift 6. Neglelak 7. Farvet eyeliner 8. Neglelak fjerner 9. Shower gel 10. Bodylotion 11. Ansigtscreme til mænd[/caption]

Her kommer næste indlæg i serien om online shopping. I dag kommer det til at handle om Yves Rocher. Yves Rocher er et fransk mærke, som jeg har kendt til i mange år efterhånden. Både min mor og mormor har været faste kunder i mange år, og efter jeg også er blevet ældre har jeg da også brugt det flittigt ;) På deres hjemmeside kan man både finde hudpleje, kropspleje, parfumer, makeup, ting til badet og forskellige kosttilskud. Jeg har selv haft en del kropspleje og makeup derfra.

Jeg har selv haft nummer 2, 3 og 9 det er virkelig nogle ting jeg har været glade for. En super god transparent pudder, god dækkende creme foundation og en lækker brusegele, som dufter af grape! Som i kan så på nr. 11, så har de også mange forskellige produkter til mænd, som er værd at tage et kig på :) Kunne godt selv tænke mig at prøve bronzing highighteren, da den ser mega fin ud. Tror den ville være rigtig flot til en pæn solbrun hud!

Dette indlæg indeholder affilliate links!

Synes godt om