Opbrugte produkter

Nu har jeg efterhånden fået samlet lidt produkter sammen, som jeg har brugt op. Det vil jeg dele med jer og fortælle om jeg vil købe det igen eller ej :)

L'oréal Paris Elnet Satin hårspray m. Argan oil Den første ting jeg har fået brugt, er denne hårspray fra L'oréal, og gudskelov for det! Det gjorde intet godt. Der står godt nok at det er strong hold, men kunne ikke se at den holdte den noget desværre :/ Må konkludere at det er ikke en jeg vil købe igen.

Phytomer Souffle Marin Energizing Oxygenating Serum Denne serum har i set før herinde i mit indlæg om min hudpleje rutine. En serum jeg har brugt både morgen og aften. Jeg har været glad for den, da den virkelig har været med til at opretholde fugten i min hud og ligesom hjulpet med at afbalancere min talg produktion. Kunne godt være at jeg ville købe den igen :)

The Body Shop Spa Fit Toning Concentrate Det her er en creme/gel, som skulle hjælpe med at tone/ensarte ens hud. Cremen er helt gul og dufter dejligt af citrus. Dog har jeg ikke rigtigt kunne se nogen virkning hvad toning og sådan angår, men den har været god til at fugte mine ben :) Vil ikke købe den igen, da der er så mange andre fugtgivende cremer.

Rimmel Scandaleyes Precision Micro Eyeliner Har brugt min eyeliner op. Jeg har været glad for den her, da den spidsen ikke er så stor, så den har været nem at bruge. Vil gerne købe den igen :)

Ilse Jacobsen Eucalyptus body & Massage Oil Så har jeg fået brugt denne kropsolie. Den har været super lækker at bruge og har fugtet min krop godt, dog tager den lang tid om at trænge ind i kroppen, noget jeg hader når jeg skal hurtigt i tøjet efter :/ Vil ikke købe den igen.

Caudalie Premier Cru The Eye Cream. Denne øjencreme har været super lækker, da jeg på et tidspunkt døjede meget med at være tør både under og på mit øjenlåg. Der har denne virkelig gjort en forskel. Kunne godt finde på at købe den igen :)

Yves Rocher Citrus Flower Shower Gel Sidst men ikke mindst har jeg denne shower gel. Jeg elsker sæber der dufter og især når de har en frisk duft. Den her dufter dejligt og jeg kunne godt finde på at købe den igen :)

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

  • Blandet

Synes godt om