Opbrugte produkter

Hey guys✌🏼️
Okay, det var faktisk ikke meningen at der allerede skulle komme et indlæg af denne slags igen, men jeg har simpelthen fået samlet så meget sammen, at jeg tænkte hvis jeg ventede til senere, at det så ville blive et alt for langt indlæg!!
Så her kan i se, hvilke produkter jeg har opbrugt her på det sidste ☺️

Milk_Shake Argan Shampoo
Jeg har fået brugt min kæmpe shampoo fra Milk_shake. Jeg købte den for lang tid siden inde på Luxplus, da den var meget billigere end ude i diverse butikker😋 Jeg ville faktisk gerne have haft volumen shampooen derfra istedet, men da de ikke havde den, bestilte jeg denne istedet. Det har været en ok shampoo som sådan, men vil nok ikke lige købe denne slags en anden gang.

Milk_shake Integrity Intensive Treatment
En lækker plejende maske. Synes den har været god og den har hver gang gjort mit hår super blødt. Den kunne jeg godt overveje at købe igen👍🏼

Loreal Infallible 24H-Matte foundation
Jeg har efterhånden snakket om denne nogle gange, men nu er den altså brugt op😢
Jeg har ikke været ude at købe en ny, men skal da helt sikkert have den igen, da den er virkelig god til olieret hud👏🏼

Urban Decay Naked Skin Concealer
Min ynglings concealer!! Jeg har simpelthen ikke kunne få mere ud af den😢
Kan helt klart anbefale den og skal meget snart også have fat i en ny!

La Roche-Posay Make-up Remover Milk
Den her har jeg efterhånden også haft en noget tid nu. Men den har været god til at fjerne makeuppen👍🏼 Jeg har specielt brugt den til min øjenmakeup, hvor den har været fantastisk, der har slet ikke været nogle problemer med den.

La Roche-Posay Effaclar K+
Et creme, som skulle være god til olieret hud. Synes nu ikke at jeg har haft de bedste effekter af den, selvom jeg kun havde hørt godt om den.

Phytomer Oligopur Purifying Cleansing Gel
Jeg har fået brugt min lækre rens fra Phytomer. Kan virkelig godt lide deres produkter og så dufter de helt fantastiske!

Phytomer Oligomarine Flawless-Skin Tonic
En super lækker tonic, som går ind og renser og opfrisker huden.

The Body Shop Body Butter
Jeg har fået brugt denne prøve af en Body butter, som har en beroligende og lækker duft af grøn the. Min krop har virkelig haft godt af at få sådan en lækker fed creme på om aftenen👍🏼

  • Blandet

Synes godt om