Serie søndag

Hej allesammen☺️
Håber i nyder weekenden og har en god søndag🌷
Jeg skrev igår at min weekend bare skulle stå på afslapning og en masse serier☺️
Så derfor tænkte jeg at i skulle få nogle anbefalinger fra mig🌸

Den serie jeg er igang med miner Prison Break. Kort handler den om to brødre der kommer ud i en masse problemer. De skal flygte fra fængslet og vil prøve på at få en normalt liv igen. Det er bare ikke helt så nemt.

Så har vi serien Suits som handler om en ung mand Mike Ross som kommer i problemer. Han ender med at møde op til en jobsamtale og får jobbet selvom han ikke er uddannet advokat. Det ved Harvey dog ikke og Mike prøver at skjule det, selvom han kan komme i alvorlige problemer ved det.

Dexter arbejde for politiet som blod specialist. Men det ingen ved er at han faktisk er en serie morder. Han kan ikke lade vær med at slå ihjel, derfor har han valgt kun at gøre det ved folk der fortjener det, andre forbrydere.

Bloodline er en lidt speciel serie om familie problemer og familie hemmeligheder, som de bliver nødt til at holde skjult.

Gossipgirl er den ultimative tøseserie, med en masse sladder, intriger og dramaer. Gossipgirl er hjemmesiden som styrer det hele og hvis man har noget sladder sender man det videre og så får gossipgirl sat rygterne igang.

Dette var nogle af mine anbefalinger, kende i nogle gode serier? ☺️

Synes godt om