Test af Yummi Gummi Hår vitaminer

Reklame/Dette indlæg er lavet i samarbejde med Yummi Gummi & Skiin.dk

Hejsa folkens!

Jeg har de sidste 3 måneder testet disse hår vitaminer fraYummi Gummi og nu hvor jeg har fået taget mine sidste vingummier, så tænkte jeg at det var tid til at give min endelige mening :)

Jeg har lige fra startet været skeptisk, for virker det nu og er det ikke bare spild af penge? Men jeg har som sagt fået lov til at teste dem og må indrømme at jeg er blevet overrasket 😅

I Yummi Gummi's hår-vingummier er der bla. Biotin (vitamin B) og Zink, som hjælper med at vedligeholde et normalt sundt hår, samt vækst.

I en bøtte får man 60 vingummier med smag af jordbær og det anbefales at man spiser to om dagen, så i en bøtte har man altså til en måned. Man får bedste/optimalt resultat efter 3 måneder, hvilket er det jeg har fået.

Hvis i kunne tænke jer at læse mere om Yummi Gummi's hår vitaminer eller i måske er blevet fristet til at prøve dem, så kan i læse meget mere om dem her👈🏻

I kan også læse deres artikel om hvordan man får langt hår hurtigt her👈🏼

Min mening/resultat

Jeg synes selv, at jeg har haft et godt resultet og er overrasket over, hvor meget mit hår er vokset.

Jeg har taget før og efter billede, så man kan se resultatet og det skal lige siges, at jeg har ikke brugt nogle nye hårprodukter, ikke taget andre kosttilskud og jeg har gjort det samme ved alle billeder, altså mit hår er nyvasket og jeg har glattet det.

Når det så er sagt, så har jeg også lidt negativt at sige.

1. Jeg mener ikke at man skal gøre kosttilskud til slik. Jeg synes det virker forkert. For mig behøver det ikke at smage sødt eller ligne slik.

2. Jeg synes slet ikke at de smager godt. De smager alt for syntetiske, så de burde bare laves om til almindelige kapsler.

Resultatet:

Jeg synes selv at resultatet på de 3 måneder er blevet så godt og nedenfor kan i se udviklingen.

Billede 1: Her er der gået en måned og som i kan se er der ikke sket det store med længden. Men hvis man ser på selve farven, så ser det mørkere ud og tænker at det ser mere velplejet ud + jeg har heller ikke den tynde plet 😅

Billede 2: Efter 2 måneder og her kan man virkelig se noget på længden👍🏻

Billede 3: Endelige resultat og her ses både længere og mere sundt hår🙌🏼


Synes godt om