Vippebuk og vippe extensions.

I dag vil jeg fortælle om mine oplevelser med både vippebuk og single lash extensions. Jeg fik for nogle måneder siden lavet single lash extensions for anden gang og jeg elskede det! De var bare så flotte og lange samtidigt med at det var super dejligt at jeg ikke skulle bruge mascara! Men da jeg har rimelig lange vipper i forvejen er det ikke helt så nødvendigt for mig, så tror måske også at det blev min sidste gang ;) Men til folk med korte vipper kan jeg helt klart anbefale det, da det kan gøre en kæmpe forskel!!

[caption id="attachment_102" align="aligncenter" width="388"]
Det nederste billede er taget før og det øverste er efter.[/caption]

Jeg fik for første gang lavet vippebuk her i forgårs og det er lidt noget andet. Her får man bukket ens egne vipper så de får sådan et flot buk og det dejlige er jo at man ikke skal stå at bukke dem hver morgen så. Det synes jeg også kan anbefales, da de bliver løftet flot op fra øjet og ikke sådan "hænger" ned foran.

[caption id="attachment_103" align="aligncenter" width="416"]
Venstre er før og højre er efter.[/caption]

På billedet kan man se, at mine vipper ikke er så langt nede over mine øjne, men at det løfter sig i stedet. Er meget tilfreds med resultatet og så det bare godt ud med mascara på! Tror bestemt ikke at det er sidste gang. Begge ting har jeg fået lavet af min dygtige veninde Ida-Marie, som jeg gik på kosmetiker grundforløbet med.

Synes godt om