Youngblood makeup

Indeholder tilknyttede links

Reklame - Dette indlæg er lavet i samarbejde med www.hairoutlet.dk

Youngblood er et makeup mærke, som efterhånden har eksisteret i mange år. Det er mineral makeup, som er lavet på 100% rene og naturlige mineraler, så det vil altså sige at det er uden talkum, parabener og andre stoffer der kan virke tilstoppende for huden.

Youngblood er skabt af Paulina Youngblood, som arbejdede på en skønhedsklinik, som gjorde meget i laserbehandling for ar og akne. På dette tidspunkt var laserbehandlinger, ikke hvad vi har idag og hun så derfor ofte folk med beskadiget hud efterfølgende. Derfor ville hun skabe et produkt, som kunne hjælpe folk med at dække dette, men uden at lukke huden helt til og hjælpe den med at hele.

På en måde kan man sige at Youngblood er lavet specielt til folk med hudproblemer, som akne, rosacea eller generelt beskadiget hud.

Jeg har desværre ikke selv prøvet så meget fra Youngblood, men jeg kan huske at min storesøster brugte det meget, da vi var yngre og jeg kan huske at hun altid fik en mega flot og flawless makeupbase også selvom hun døjede med akne.
Så jeg kan huske at det hun havde, i hvert fald var meget dækkende😊

Youngblood makeup fåes i tre forskellige udgaver alt efter hvor dækkende den skal være - Let, Medium eller intens, så det vil altså sige at der er lidt til en hver smag, alt efter hvad man er til.

Personligt er jeg selv til let/medium dækkeevne, men det er også noget der har ændret sig i årenes løb for mig. Kan godt lide at man kan se mine fregner igennem, men vil da samtidig gerne kunne dække de urenheder der nu engang imellem kommer😅

På hairoutlet.dk kan i finde mange af Youngblood's produkter og endda til en rigtig god pris👍🏻
I deres udvalg finder man både foundation, pudder, bronzer, blush, øjenskygger osv... så der er altså en masse lækre produkter at vælge imellem.

Jeg tænker i hvert fald at jeg lige skal et smut forbi webshoppen og så mangler jeg faktisk også snart lidt hår shampoo, så det tænker jeg da også lige, at jeg skal på udkig efter😉

Synes godt om