Youtube made me buy it!

Jeg blev inspireret af dette indlæg fra Kathleen Light, som lige har lavet en video med det på hendes youtube kanal. Jeg tænkte at det kunne jeg da også sagtens lave her på min blog.
Jeg har igennem lang tid set en masse youtube videoer og ja det har fået mig til at købe en del!!
Så her får i lige nogle af de ting som youtube har fået mig til at købe 😉

Becca Champagne Pop
Denne lækre sag er Becca's shimmering skin perfector Champagne Pop som er lavet i samarbejde med Jaclyn Hill. Denne købte jeg efter jeg havde set at hun havde lavet den og at alle YouTubere elskede den. Heldigvis skuffer den ikke!

Sleek Highlighting palette Soltice
Her er endnu en highlighter og denne opdagede jeg også på Jaclyn Hills youtube. Den er så budgetvenlig, men samtidig helt fantastisk!

Maybelline The Eraser Eye concealer
Denne concealer så jeg i mange videoer og da jeg så endelig fandt den på en hjemmeside, blev jeg nødt til at bestille den hjem. Jeg har desværre fået en alt for mørk farve hjem, så det er sjældent den bliver brugt.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Denne lille sag og jeg også set en masse steder, så derfor måtte jeg jo undersøge, hvad den kunne. Jeg indrømmer at jeg har ikke brugt den særlig meget, men nu er jeg kommet igang med den og elsker den!

Colourpop Super Shock Shadow & Lippiestix
Disse lækre øjenskygger og Lippiestix er også købt pågrund af youtube. Kathleen Light brugte en masse i de videoer jeg plejede at se og der kunne jeg se hvor lækre de hvor. Denne Lippiestix jeg har, er i farven Lumiere som er lavet i samarbejde med Kathleen Light og den havde jeg hørt en masse godt om.

Zoeva Cocoa Blend
En super smuk palette, som jeg også blev nødt til at eje efter at have set nogle videoer! Den er så super smuk og vildt pigmenteret!

Morphe Brushes 35O palette
Denne her palette har jeg især set på Jaclyn Hills kanal, da det er en af hendes yngling paletter fra Morphe. Kan kun give hende ret fordi den er så lækker!

EX1 Invisiwear Foundation
Der er så mange YouTubere der har anbefalet den her, så jeg sprang hurtigt på! Den er super lækker, men desværre for mørk til mig selvom jeg har den lyse farve. Har dog hørt at de har fået nogle nye farver.

MAC Fix+ og Urban Decay All nighter setting spray
Disse to sprays har også bare været over alt!
Fix+ til at gøre ens øjenskygger mere intens i farven og Urban Decays setting spray til at få ens makeup til at holde hele dagen lang!

Håber i kunne lide indlægget og lad mig høre hvad youtube har fået jer til at købe☺️🌸

  • Blandet
  • Near Aalborg

Synes godt om